martes, 10 de marzo de 2015

ENLAZANDO AREAS DE ENTRENO


Entrenament Diumenge 1 de Març 2015

Enllaçant turons i arees d´entrenament

Ja estem a març, estrenem mes i tenim bon dia. Son les 15h, sortim de Pça Mireia i avui portem l´objectiu escrit al front "tirada llarga". Ambdues coincidim que diumenge és el dia que tenim més temps... més temps per explorar "camins...somnis i promeses, camins nous. I no es sencill saber cap on has de marxar, però prenem la direcció del nostre cor"... ara que ja tenim molt més sentit de la orientació que mai!...jejeje. Les pistes es graben a foc un cop pases per elles...els corriols els tens encara més tatuats pq son els "premis" del viatge!....
I va, acció q m´estic encantant massa amb floritures...;)

Som-hi cap a Turó d´en Cors - Pantá Vallvidrera - centre d´informació del parc de Collserola, pasem per l´escola CEIP Els Xiprers i ens endinsem als itineraris de la Budellera. Avui tenim ganes de tornar-hi que fa temps que no hi anem!...I ens retrobem amb aquesta zona, que de ben segur quan arribi l´estiu visitarem força pq es més fresqueta!


Les sensacions son bones, la Lidia té ganes de córrer pq la Taymory li va deixar amb una mica de bajona i no volem que això passi! Totes dues hem passat per mans del Josep Mª (es el masajista del seu marit i jo vaig anar pq la meva fisio està amb grip). Quin personatje! Es va tirar 3h per 30€, quina dedicació tan inusual! Em va fotre el Compex, passant per infrarrotjos, amb estiraments inclosos, massatje per suposat i tappings de kinesio! tot el pack! Aquest el de la Lidia!


He aporfitat per comprar-me´ls i els porto per entrenar, per alinear la rótula que amb la meva lessió femoro-patelar (condromalicia rotuliana) el running no és gaire recomenable.Així que; exercicis de propiocepció,enfortiment del bast intern del quadrícepsi ara prenc el carticure en comptes del condrosan. Prevenció per intentar el menor impacte possible.

Seguim amb l´itinerari; passem Pla de les Monges seguim direcció Tibidabo i arribem a una font que no sabem el nom però ja hem passat alguna vegada per aquí, i veig un desviament que indica Vista Rica! I dic! Ostris! Però si per aquesta zona es on vaig a entrenar sola entre semana! Vamos por aquí Lidia! Qué esto me lo conozco! :) I anem a petar directament a la ctra Rabassada, just per un caminet que sempre penso; cap a on anirá?... jajajaja....Sense voler hem enllaçat les dos arees!

I clar porto a la Lidia al zig-zag de 2km i ja estem al terme de Sant Cugat, i com tenim temps agafem l´ indicació que surt de la masia/restuarant Can Jané per anar a visitar el pantá de Can Borrell! Què veritablement...és un lloc del tot inòspit, més petit i en pitjor estat de conservació que el de Vallvidrera. No paga la pena la visita per nosaltres...sort que no fem turisme i fotem el camp ràpid!

  
Si seguim cap al front tenim la part de Sol i Aigua, però ja sería massa...i es del tot desconeguda! Hem de girar cua i tornar cap a Esplugues. No portem frontal i esqueda poca estona de llum. 
La Lidia creu que arribarem a les fosques i li dona al turbo!...jajaja...


Hem de tornar a pujar tota la baixada feta fins al horribilis pantà de Can Borrell... i al passar de nou per Can Jané veiem una alternativa a pujar per la torrentera harcore que vaig fer sola fa uns dies.   Per arribar fins a la ctra de nou,hi ha un camí més ben parit i ens deixa també just al viaducte de Can Ribes, creuem i d´allà ja fotem la tornada desfent camí... i després pel Fondall de la Budellera on trobem aquest amiguet al ben mitg del camí! :)
 
 
Varem parar crono just al caure el sol! Récord de distancia, gairebé els 23km!
Estem cada cop més properes al repte de la cursa de l´Alba! yuhu!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario